15626442_1859520507611151_7383883746475511668_o.jpg

Box


SCROLL DOWN

Box


Good Foodstory Box

Flowers & Sours Giftbox 1.jpg
 
 

Good Food Storybox

Heb jij er eigenlijk weleens over nagedacht, waar je favo food vandaan komt? 
Wie het heeft gebakken / gepekeld / gedroogd of gerookt? En: waarom eigenlijk?

Verpakkingen staan vol reclamekreten, maar het verhaal achter het product, dat ontbreekt vaak. Zonde, want zelfs achter een pot mosterd zit meer dan je denkt!

Flowers&Sours is een samenwerking tussen lokale makers die goede verhalen willen vertellen via hun producten. Van tafelzuur tot snoep zonder troep, van doe-het-zelf likeur tot #weggooigroentesoep & van tempeh tot feestelijke taartjes – straight from Rotterdam.

De Good Foodstory box is een doos vol van deze verhalen!

Je kunt hem nu alvast bestellen in de shop en krijgt hem geleverd voor de feestdagen in december.

N.B. de Inhoud van de box kan variëren.

 
 
15626442_1859520507611151_7383883746475511668_o.jpg

Producten


Producten


ONze producten

De producten van de bij Flowers&Sours aangesloten makers vind je onder andere op de markt van Rotterdamse Oogst, Uit Je Eigen Stad, Rechtstreex, Buiten en Groos. Daarnaast stellen we zelf pakketten samen als relatiegeschenk of kerstpakket. Voor meer informatie over het assortiment, prijzen en samenwerkingsmogelijkheden kun je contact opnemen met de betreffende maker. Informatie over het Flowers&Sours pakket kun je aanvragen via info@flowersandsours.nl. 

Good Food Story Box: Lekker Lokaal - Goed Verhaal

Op zoek naar een kerstpakket voor je collega's of relaties? Een origineel pakket samenstellen is soms best lastig. Wij maken het je graag makkelijker met dit cadeaupakket vol goede verhalen van verschillende makers uit Rotterdam. Het pakket bevat 6 producten en 6 inspirerende storytelling-kaarten waarop we het verhaal achter het product met je delen. 

Bestel jouw GOOD FOOD STORY BOX nu via info@flowersandsours.nl

Producten van onze makers:

Treats & Sweets

Onze producten zijn geheel plantaardig, gemaakt zonder dierlijke producten, gluten en geraffineerde suikers. Wij zijn trots op onze fairtrade cacao uit Madagaskar, cashewnoten van een boerencoöperatie uit Benin, bosbessen uit de achterhoek maar ook onze munt van de Rotterdamse Munt. Ingrediënten die fair zijn voor mens en dier, dit zijn onze randvoorwaarden, maar smaak is ons allerbelangrijkste ingrediënt.

15626442_1859520507611151_7383883746475511668_o.jpg

Cocktails & Lemonades

Bloesembar is een professionele cocktailbar met heerlijk geurende bloemen, kruiden, zaden en bladeren aan de basis van alle dranken, die in bescheiden hoeveelheden met de hand geplukt worden door Maidie.

Doe-het-zelf likeur en Punch

Zelf likeur maken is leuk. En wij maken het ook nog eens heel simpel. De natuurlijke ingrediënten van onze neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.

Kraut en andere zuren (zuurkool, kimchi, kefir en diverse andere fermentaties) | Ferme Kolen

Kraut & andere zuren, en de RotPot

Onze Kraut wordt met veel liefde met de hand gemaakt van biologische kolen uit de regio Rotterdam. De smaak en textuur is anders dan je gewend bent: frisser en knapperiger. Hij is grover dan supermarktzuurkool en heeft daardoor ook meer ‘bite’.

Schermafbeelding 2017-06-07 om 10.31.59.png

SoepStarter & FruitSoepStarter

SoepStarter; een mix van gedroogde groenten, kruiden en specerijen waarmee je binnen een kwartier een pan soep maakt van groenten die je anders weg zou gooien. Nu ook FruitSoepstarter: gedroogde mix voor Smoothie Deluxe.

Chutneys, siropen, tempeh enz.

Bij Manenwolf's ontwikkelen we fijne, bijzondere nieuwe producten vanuit een fascinatie voor oude conserveringstechnieken.

MATTIES

MATTIES van Tante Toos worden met de hand gemaakt van puur fruit en soms ook wat kruiden.Omdat bij het maken van deze MATTIES de hele vrucht wordt gebruikt en alles onder een temperatuur van 46 graden blijft, zitten alle vezels en goede voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen nog in deze gedroogde fruitmatjes.